Åh, äntligen vet jag hur jag ska få män att tycka om mig! Som jag har väntat på handfasta tips som dessa!

Det är inte bara Lady Dahmer som har reagerat på Hugo Rosas tio budord, kritik kan även ses i hans kommentarsfält och jag är inte förvånad. Man kanske kan tycka att jag inte ska komma och säga att hans åsikter om kvinnor är felaktiga då alla har rätt till sin egen åsikt men i och med att alla har rätt att tycka vad de vill så har även jag rätt att tycka att de tio budorden är äckel-idiotiskt svammel från någon som uppenbarligen aldrig har haft en seriös relation med en kvinna; oavsett om det är i form av ett kärleksförhållande eller ett förhållande baserat på vänskap. Eller jo, kanske har han haft en relation med en kvinna men knappast en relation som har färgats av ömsesidig respekt.

Först och främst tycker jag att det är skamligt att han påstår att "vi killar tycker si..." och "vi killar tycker så...". Alla killar är inte Hugo Rosas (och tur är väl det) och detta har män även kommenterat i stil med; "Lika lite som tjejer som kollektiv vill bli sedda som hjärnlösa får och beordrade som cirkuskameler, lika lite vill vi killar som inte samtycker och platsar under din mall dras över samma kam". Det som Hugo Rosas har skrivit ska bara ses som hans egna åsikter för jag personligen har då aldrig träffat en man med liknande tankar om kvinnor. Hur "macho" vissa av mina manliga vänner än kan framstå så har de aldrig gett uttryck för liknande åsikter.

Låt oss då kika på vad man som tjej får & inte får göra om man vill vara tillsammans med Hugo Rosas (nu vet man i alla fall hur man kan undvika honom om inte annat) och, enligt honom, även resten av den manliga populationen;

När ni ska ha sex
När det kommer till sex så får du inte rapa eller fisa under den sexuella akten för då kommer tydligen Hugo eller någon annan man och skjuter ihjäl dig. Personligen så kan jag inte tänka mig ett enda långvarigt förhållande där detta inte har hänt och där det nog snarare har lockat till skratt snarare än mord. Vidare får du, när du ligger med alla män, inte stöna för mycket för då tycker de att det blir överdrivet. Ingen man kan tolka stönanden som att det handlar om att du tycker att det ni gör tillsammans är riktigt skönt, så skönt att du ger uttryck för det med diverse ljud. Nej... alla män tycker att du överdriver då. Om du till råga på allt har haft många sexpartners så får du bannemig ljuga för alla män vill känna sig speciella. Det är tydligen inte nog speciellt att du, som har haft femtio sexpartners och massor av valmöjligheter, slutligen väljer att gå in i ett långt förhållande med en specifik man. Nej, det är inte nog speciellt. När du väl har ljugit om hur många du har haft sex med, hållt igen med rapandet och fisandet och inte stönat för mycket (eller för lite) så får du heller inte prata engelska under akten. Alla män tycker att det känns som att man är på en bordell i USA. Att Hugo Rosas, och kanske alla andra män, bland annat använder ordet "tacky" i skrift är däremot okej.

När ni ska ut bland folk
Om du, efter att ha haft ett mycket krångligt sex med förbud och diverse annat, ska gå ut på stan med en man så ska du vara snygg för honom. Alla män vill visa upp sin kvinna och vara stolt över hennes utseende. Då alla män uppenbarligen enbart är stolta över ditt utseende när du sminkar dig så får du inte tro att det är okej att sluta sminka dig bara för att du har hittat en man. Att bristen på smink kan tyda på att du känner en ökad trygghet hos mannen i fråga går obemärkt förbi. På med sminket nu så du kan visas upp - att du inte kan föra ett ordentligt samtal spelar ingen roll, bara du ser bra ut!

Utseendemässigt ska du alltså alltid sminka dig (för utan smink duger du tydligen inte att vistas med) men när självförtroendet sviktar (oj, undrar varför?) så får du till exempel inte klaga över din vikt, det vill ingen man höra så det är bäst att du håller de där åsikterna för dig själv och inte öppnar dig för den man som du är tillsammans med. Ingen man gillar heller om du har hår under armarna. Du ska alltid vara slätrakad och helst ska det nog inte vara lite under-armarna-stubb heller.

När ni så väl möter andra människor (efter att du har hämtat dig efter det där krångelsexet där du inte fick leva ut dina lustar och efter att du har sminkat dig och "gjort dig fin") så får du inte heller "leka" mer mogen än vad du är för det ser alla män som genomskinligt (eller så tycker en viss person att det är läskigt med tjejer med intellekt som kör över honom? Bättre då att hon sitter tyst i ett hörn och att det ses som att hon "leker" mogen när hon väl tar till orda). När du ska dricka alkohol så får du förresten inte bli för full. Du ska hålla dig lagom full hela kvällen och inte ta en till öl även om de var goda (för tänk om du blir för full?). Det är fult med fulla tjejer. Och om du nu inte får dricka den där ölen som du så gärna skulle vilja ha så ska du inte komma på tanken att ta en snus istället för att stilla öl-suget. Det är också fult. Och "tacky".

*   *   *   *   *
Så, nu vet ni hur ni ska bete er om ni vill ha en man som Hugo Rosas... och alla andra män också för den delen, enligt honom själv.


Om du har lust att fråga mig något, hålla med mig,
säga emot mig eller enbart skicka en liten hälsning
så är du varmt välkommen att kommentera detta inlägg.

Spam hatas och undanbedes för allas bästa.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback