Utan vatten stannar livet...

Idag har det storstädats och sedan kom mamma och mormor upp på en liten påhälsning innan jag och herrn följde med dem till brorsan för att säga grattis på födelsedagen. Av mami fick han öl och på midsommar fick han sprit av mig och A så det får bannemig räcka. Dessutom var han krasslig och lite allergisk så han skulle nog ändå inte orka pumpa i sig alltför mycket alkohol idag.

För övrigt är det stekhett ute och jag och herrn stack till Plantagen förut. Jag köpte en pidestal till balkongen och två vaser till sovrummet. Nu ska jag kika på TV4 Sport (enbart för att polisprogrammen lockar - jag är måttligt intresserad av sport på teve) och sedan ska vi äta jordgubbar med gräddglass (ingen fejkad low-fat-version här inte! Är det sommar så är det).

Igår kväll hade vi inget vatten förresten. Jag skulle just till att borsta tänderna när jag märkte att det inte kom något vatten ur kranen. Hade kletat på tandkräm och hela köret men nej, det fick vänta till imorse. Då var vattnet tillbaka som tur var och man inser hur bortskämd man är med tillgången på rent vatten och även el och värme. Jag hann duscha igår kväll i alla fall och tur var väl det annars skulle jag inte ha varit någon vacker syn idag. Dock har jag ju svettats järnet hela dagen (den som inte har det får fasiken ge sig till känna!) så jag skulle helst vilja duscha varannan timma. Men det är för omständigt. Dessutom ska man spara på det vatten man har.

Om du har lust att fråga mig något, hålla med mig,
säga emot mig eller enbart skicka en liten hälsning
så är du varmt välkommen att kommentera detta inlägg.

Spam hatas och undanbedes för allas bästa.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback