Semestern har börjat!

Nu sticker vi till Grebbestad om fyra timmar. Vädret här hemma verkar bli som igår (med andra ord outhärdligt varmt) och förhoppningsvis är det fint i Grebbestad också, men jag hoppas att det blir lite blåst också. Blåst och värme är goast!

Igår slutade herrn vid halv åtta, vi åt kvällsmat och sedan stack vi till hans arbete för att träffa hans arbetskamrat som just skulle till att avsluta fredagens arbetsdag. Tillsammans med honom så körde vi radiostyrt plan (som herrn har tjatat om i några veckor och som han till slut köpte i torsdags) inne i lasthallen och sedan stack vi hem igen. Herrn somnade nästan direkt - inte konstigt när han, denna månad, har haft 40 övertidstimmar. En hel veckas arbete i övertid!

Nu är det hur som haver semester för herrns del och semestern börjar alltså med lite konsert i Grebbestad. Sedan får vi se hur det blir. Man ska inte planera så mycket för då förgås semestern i planeringskaos. Att redan i december börja planera vilken resa man ska beställa och var man ska åka. Ska man ha all inclusive och ska man åka till Mallis eller till Cypern? Ska man stanna hemma i Sverige och i så fall; ska man hyra husvagn eller ska man bo på hotell i Göteborgs skärgård eller i Dalarna? Sedan ska man börja packa och man ska ha med sig myggstift, plåster, pengar (oj, herregud, bäst att åka till Forex och växla nu när vi bestämde oss för att sticka till Kreta!) och en massa annat. Nej. Den här sommaren ska bli lugn och spontan för vår del. Vi får se vad vi hittar på, var vi åker och vad/vilka vi tar med oss dit. Jag vet i alla fall att det kommer bli en fin semester och det räcker gott och väl oavsett om man är hemma eller om man är på andra sidan jorden med växlade pengar och plåster på knäna.

Om du har lust att fråga mig något, hålla med mig,
säga emot mig eller enbart skicka en liten hälsning
så är du varmt välkommen att kommentera detta inlägg.

Spam hatas och undanbedes för allas bästa.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback