Sommarplaner

Fram emot kvällen igår borrade jag loss lite i köksskåpen igen och gick sedan vidare till att sätta upp lamporna i hallen som har legat orörda i sina förpackningar i en dryg månad. Är mycket nöjd med resultatet och kom ett steg närmare mitt mål att inte stå och darra som ett asplöv på byggstegen (vilket alltså innebär att jag inte är mer än en halv meter ovanför golvet).

Jaja. Idag har det varit otroligt fint väder och jag och herrn åkte därför till Plantagen. Köpte några marktäckare och en kruka tete a tete så nu är det lite finare på balkongen. Men än är det inte klart! Inspirerade av det fina vädret ska jag och herrn dessutom kika på några fina resmål som vi kan åka till när han har semester (vilket dock inte är förrän i augusti). Vi ska inte åka utomlands utan vi ska kolla in några fina ställen i Sverige och kanske bila runt lite i sommarlandskap. Någon som har ett bra tips? Vi funderar, som inför varje sommar, på att åka till Gotland.

För övrigt så har jag idag lämnat in mitt arbete om kvinnohistoria, queer och annat intressant. Känns skönt att det är gjort och att man nu kan börja på något nytt!

Postat av: Anonym

tänkte slänga in en fråga nu för en gångs skull, lägger du ner mkt tid på dina blogginlägg? :)

- trevlig sommar btw! :)

2011-08-11 @ 19:20:52
URL: http://robinhoods.se
Om du har lust att fråga mig något, hålla med mig,
säga emot mig eller enbart skicka en liten hälsning
så är du varmt välkommen att kommentera detta inlägg.

Spam hatas och undanbedes för allas bästa.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback