Vem är jag?

Jag är en tjej född 1990 som bor hjärtat av Värmland med gångavstånd till Karlstads centrum. Jag lever, sedan drygt två år tillbaka, tillsammans med Herr A - A är ett år äldre än mig, arbetar som lastbilschaufför och är en av de roligaste människor jag vet.

Om dagarna så läser jag genusvetenskap (30 hp.) på Karlstads universitet och har till hösten planer på att läsa till socionom. Jag har även läst två år på sjuksköterskeprogrammet innan jag insåg att just sjuksköterskeyrket inte var min cup of tea.

När jag inte studerar (vilket är relativt ofta då vi enbart har två föreläsningar i veckan) så läser jag mycket, umgås med goda vänner, äter gott, bloggar, letar efter konst och fina möbler på second hand, roadtrippar genom Sverige med herrn och försjunker i diverse tankar då och då.

Det är alltid svårt att komma på något att skriva om en själv - endera känns det som att vissa saker inte är viktiga nog att nämnas eller så glömmer man helt enkelt en del saker. Om ni vill veta mer om mig kan ni därför kika på listan här nedan... not. Jag hatar listor. Jag gillar att besvara frågor i listor i stil med "vem är jag" men jag hatar att läsa andras listor och tänker därför bespara er ytterligare en ointressant lista. Om ni vill veta mer om mig får ni helt enkelt läsa bloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0